BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Eerste Coolblue vestiging in West-Vlaanderen komt in Kuurne

Eerste Coolblue vestiging in West-Vlaanderen komt in Kuurne Eind dit jaar komt Coolbleu ook naar West-Vlaanderen. In het voormalige pand waarin Brantano huisde gelegen langs de Brugsesteenweg In Kuurne wil de elektroketen zijn eerste winkel openen op West-Vlaamse bodem, na Antwerpen, Zaventem, Gent, Brussel en Hasselt meteen de zesde in België. “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren.”, legt Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue uit, “Voor onze West-Vlaamse klanten was Gent tot nog toe het dichtste fysieke punt waar ze zelf onze producten konden bewonderen, maar tegen het eind van dit jaar komt daar nu verandering in en kunnen ze in onze nieuwe vestiging te Kuurne terecht waar we meer dan 1000 producten op voorraad zullen hebben. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar 25 nieuwe personeelsleden voor onze nieuwe vestiging.” Naast het uitproberen van producten, zullen klanten in de nieuwe vestiging ook terecht kunnen voor advies bij het maken van de juiste productkeuze en voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires én het ophalen van online bestellingen. De nieuwe vestiging van Coolbleu is meteen goed voor 25 nieuwe banen in onze regio, waaronder een Floor manager, winkelmedewerkers, fietsbezorgers en reparatiemedewerkers. Wie interesse heeft in één van deze jobs kan terecht via Werkenbijcoolblue.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online