BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Elton John herneemt zijn Yellow Brick Road Tour in het najaar 2021

Elton John Elton John kondigt zijn terugkeer naar het podium aan. In het najaar 2021 herneemt de legende zijn “Farewell Yellow Brick Road” tour in Antwerpen. Na een uitverkocht concert in het voorjaar van 2019 en door de overweldigende vraag van de Belgische fans voegde Elton John toen twee extra concerten toe aan zijn ultieme afscheidstournee in 2020. Door de pandemie werden deze concerten verplaatst naar zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021. Het concert van 16 oktober is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op zondag 17 oktober 2021 via greenhousetalent.com Wie dacht dat Elton zich – samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen – zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij zich volop op zijn gezin concentreert, wil hij graag in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek. In 2019 verschenen ‘Rocketman’, de biopic over het leven van Elton John, en zijn autobiografie ‘Ik Elton John’. Meer dan vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als ‘Your Song’, ‘Daniel’, ‘Tiny Dancer’, ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’, ‘Rocket Man’, ‘Bennie and the Jets’ en ‘Crocodile Rock’. Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen! Het concert dat oorspronkelijk op 8 september 2020 zou plaatsvinden, zal nu doorgaan op zaterdag 16 oktober 2021. Het concert dat oorspronkelijk op 9 september 2020 zou plaatsvinden, zal nu doorgaan op zondag 17 oktober 2021. Gekochte tickets voor de shows blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement.   

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws