BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Emma Bossuyt uit Roeselare is eeuw oud

Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws
In het woon-en zorgcentrum Ter Westroze in Westrozebeke werd Emma Bossuyt  flink in de bloemetjes gezet voor haar 100ste verjaardag. Emma woonde en werkte haar hele leven in ‘t Hof van ‘t Henneken in Roeselare.  De kersverse eeuwelinge verblijft al sinds 2016 in het rusthuis in Westrozebeke maar was een heel bekend gezicht in Roeselare. Tot haar 96ste (!) werkte ze als kapster in ‘t Hof van ‘t Henneken. Ze werkte er bijna zeventig jaar, tot op de dag waarop haar gezondheid het niet meer toeliet.  Emma verloor haar echtgenoot René Peeters al eind jaren tachtig. Samen kreeg het koppel twee kinderen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving