BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Måneskin deze zomer op de Lokerse Feesten

Maneskin

Met Zitti e buoni heeft MÅNESKIN getoond dat rock wel degelijk ook zijn plaats heeft op het Eurovisiesongfestival. Een maand geleden pakten ze Rotterdam in en brachten zo na meer dan 30 jaar het Eurovisiesongfestival terug naar Italië. Met twee studio albums, 22 platinum singles en meer dan 170 miljoen streams waren ze al wereldberoemd in Italië. Dankzij het Eurovisiesongfestival komt daar nu ook de Europese roem bij. En het gaat hard: top 10 in vele Europese charts, in 2 weken naar nummer 1 in De Afrekening en nu ook: een bezoek aan de Grote Kaai. Op donderdag 5 augustus speelt MÅNESKIN op de Lokerse Feesten.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws