BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Marc de Bel lanceert nieuwe reeks: Kit Kapoen

Kit Kapoentje De superspannende verhalen gaan niet over zomaar konijnen, maar vertellen de grappige avonturen van niemand minder dan Kit Kapoen. Kit is het lamprei terrible van de familie Wortel. Het buitenpeentje, zeg maar. Een echte wildebras en spring-in-’t-veld, die samen met Wiete Splinter, haar vriend en partner in crime, het ene fantastische avontuur na het andere beleeft. De eerste twee boeken in de reeks, DE RIDDERS VAN DE KONIJNENBERG en HET SNOTNEUSVIRUS, verschijnen 4 juni. De heerlijke avonturen en de prachtige illustraties van Jan Bosschaert zullen de lezers van 8 tot 10 jaar gegarandeerd aardbeirode langoortjes bezorgen! A new star is born!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws