BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

p’LatseDoen in Kuurne viert hun 10de verjaardag met een tweedaagse

p’LatseDoen in Kuurne viert hun 10de verjaardag met een tweedaagse
Foto: RVM
Nadat, naast veel andere festivals, ook p’LatseDoen in 2020 niet kon plaatsvinden omwille van de corona maatregelen, zag de organisatie de feesteditie naar aanleiding van hun 10de verjaardag in rook opgaan. Ze zijn echter niet bij de pakken blijven zitten en bleven ook in quarantaineperiodes naarstig (online) vergaderen en plannen maken. In 2021 moést kost wat kost, die 10de editie van p’LatseDoen doorgaan. Na 8 succesvolle jaren op het marktplein en een bomvol evenementenplein aan de Vlaskouter voor de 9de editie in 2019, was het tijd om hun verjaardag uitgebreid te vieren. COVID-19 wil het land maar niet uit, maar toch pakken ze graag uit met een tweedaagse editie van hun Kuurns festival. Op 9 en 10 juli kunnen ze, verdeeld over 2 avonden, 400 mensen laten genieten. Op vrijdag presenteert men de tributebands: We Sir (ode aan Weezer), Mother Mercury (ode aan Queen) en niemand minder dan de Kortrijkse topper de Turbo Alive Band, die het beste van Johny Turbo op het publiek loslaten. Op zaterdag 10 juli heeft men The Radar Station en Mooneye, twee winnaars van De Nieuwe Lichting van Stubru (uit 2019 en 2020) geprogrammeerd. Afsluiten doen ze die avond met Guy Swinnen Band. De frontman van The Scabs hoeft geen introductie. Hij komt er de grootste Scabs – klassiekers brengen, aangevuld met heel wat ander moois. Naast goeie muziek, zorgt men uiteraard ook weer voor lekkere drankjes: een leuke selectie lekkere bieren én cocktails, aangevuld met frisdrankjes. Ook dit jaar zullen er een aantal foodtrucks zorgen dat de bezoekers geen honger moeten hebben. Men kan er niet omheen. Gezien de capaciteitsbeperking kunnen we slechts 2 keer 400 mensen, in bubbels van 4, laten meegenieten én zijn ze genoodzaakt om voor het eerst in de geschiedenis van p’LatseDoen het festival betalend te maken maar dit aan een schappelijke prijs. Tickets worden per tafel verkocht, waarbij 4 mensen aan een tafel kunnen plaatsnemen, en kosten 40 euro. Ticketverkoop start op zondag 13 juni om 10u via de officiële website www.platsedoen.be
p’LatseDoen in Kuurne viert hun 10de verjaardag met een tweedaagse
Foto: RVM

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op