BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Summer Nights Fever festival voegt Balthazar toe aan de affiche

Balthazar Lessines/Lessen (vlakbij Geraardsbergen) zal deze zomer zeker een van de aangenaamste topplaatsen zijn voor de herstart van het concert / festival seizoen in ons land. Met Balthazar voegt het festival een concert toe aan de affiche van een van onze meest prominente alternatieve rockbands. Ze op staan op 19 augustus in het groene amfitheater aan de Dender van het “Hopital Notre Dame à la Rose”. De voorverkoop begint gisteren donderdag 24 juni. Zoals bij alle shows van ‘Summer Nights Fever’ festival worden tickets per stuk verkocht. De support act wordt later bekendgemaakt.  Balthazar vervoegt een reeds goed gevulde zomerprogrammatie, met Het Zesde Metaal, Jasper SteverlinckRuben Block, Meskerem MeesThe Bony King of Nowhere,  Hooverphonic, BRNS, Wim MertensAxelle Red, Girls in HawaiiBJ ScottTyph Barrow, Milow, Wim Mertens en Suarez. Maar ook oa Black Box Revelation, Leyla McCalla, Fifty Foot Combo tijdens het Roots&Roses weekend. Ticketsinfo => www.ticketmaster.be/artist/summer-nights-fever-tickets/1026522?language=nl-be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws