BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

The Musical Academy speelt ‘Het Geheim van Te Veel Torens’

The Musical Academy Het Geheim van Te Veel Torens’ wordt de eerste familievoorstelling van The Musical Academy en Deep Bridge en speelt vanaf woensdag 25 augustus 2021 in de Antwerpse Waagnatie. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Tijsmans, die het script schreef en de regie voor zijn rekening neemt. De voorbije 2 jaar vonden meer dan 600 jongeren vlotjes de weg naar één van de dans- en musicalopleidingen van The Musical Academy. Het unieke aan deze voorstelling is dat de 30 jongeren afwisselend spelen in 2 groepen. Wie niet op het podium staat, zorgt voor en na de voorstelling mee voor een unieke sfeer. ‘Het Geheim van Te Veel Torens’ is een spannende, hilarische musical die het verhaal vertelt van een knotsgekke familie. Ad van Dijk maakt nieuwe muziek. Thalisa Mintiens verzorgt de choreografie en Joris van Veldhoven ontwerpt het decor. Anne Van Steenwinkel en Ilse La Monaca werken mee als muzikaal leider en vocal coach. De cast van The Musical Academy wordt aangevuld met 3 professionele acteurs (Steve de Schepper, Aaron De Veene en Idalie Samad) en 2 jonge talenten (Bjarne Verschueren en Gregory Langen) van het Brusselse Conservatorium en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. De voorstellingen starten op woensdag 25 augustus 2021 en beloven een mix van humor, avontuur en mysterie. Tickets en meer info vind je op www.deepbridge.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws