BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Vier dagen artmarkt in Kuurns gemeentecentrum

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagavond is het startschot gegeven voor vier dagen Artmarkt te Kuurne.   Op het marktplein van de ezelsgemeente werden deze week enkele zeecontainers neergepoot die de komende dagen zullen worden aangewend als exporuimte waarin een 73-tal cartoons zullen tentoon gesteld worden van Torhouts cartoonist O-Sekoer.   Op de tentoonstelling die de naam ‘ingeblikt’ draagt zal een selectie te zien zijn van cartoons en humor van de hand van Luc Descheemaeker van toen en nu.  Luc Descheemaeker alias O-Sekoer werd geboren te Kuurne, maar groeide onder meer verder op in Bavikhove.   Ook het Koninklijk jeugdatelier Kuurne is tijdens het Artmarkt- en zomerbraderieweekend van de partij en stellen onder de benaming ‘Kijk mama kijk’ het werk van hun leerlingen tentoon in het oud gemeentehuis in de Kerkstraat.  Zaterdag en zondag zetten ook de plaatselijke handelaars hun beste beentje voor en pakken uit met Stock Sales.  Net als tijdens de Ezelsfeesten lite zal er ook nu in de centrumstraten eenrichtingsverkeer voor voetgangers gelden.  De toegang van het parcours zal voorzien zijn van stuwarts en dispensers met handgel.   De tentoonstelling ‘Ingeblikt’ kan bezocht worden op 4,5,6 en 7 juni van 14 tot 18 uur.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws