BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Vijfmaal cinema in open lucht tijdens augustusmaand

Foto NSK
Foto NSK
Na een jaartje van afwezigheid komt de gemeente Kuurne terug met openluchtcinema tijdens de grote vakantie.  Deze zomer worden 5 voorstellingen ingepland die verspreid zullen zijn over Sint-Pieter, Sente en het centrum.  Via een digitaal platform kon de Kuurnenaar zich reeds uitspreken welke 5 blockbusters dienden vertoont te worden.  Dit jaar viel de keuze van de Kuurnenaar op Bohemian Rhapsody die vertoont zal worden op dinsdag 10 augustus op het grasplein vlakbij de St.-Pieterskerk en The Joker op woensdag 11 augustus die eveneens op St-Pieter wordt vertoond.  Op dinsdag 17 en woensdag 18 augustus wordt de openluchtcinema dan verhuist naar de tuin gelegen achter de pastorie in de Kortrijksestraat waar respectievelijk  Mamma Mia! en A star is born zal vertoont worden.  Ten slotte vind op dinsdag 24 augustus de laatste filmvertoning uit het rijtje plaats op het grasplein vlakbij ’t Senter in Sente.  Die dag wordt  de film Jojo Rabbit vertoont.  Wie een van deze vertoningen wenst bij te wonen zal binnenkort zich kunnen inschrijven via  www.kuurne.be/minicinema.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op