BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Xander De Rycke viert 15 jaar carrière in Lotto Arena

Xander De Rycke In 2021 staat Xander De Rycke 15 jaar op het podium. Goed voor maar liefst 12 zaalshows, 2 biografieën en een cult-status in de podcastwereld. En dat mag groots gevierd worden. Op 27 november speelt hij ‘XDR15’ in Lotto Arena, een exclusieve special met de fan favorites, maar ook nieuw materiaal. Tickets zijn vanaf woensdag 9 juni verkrijgbaar. Het is soms vreemd hoe iemands carrière kan lopen. Die van Xander De Rycke is daar het mooiste, levende bewijs van. Al vijftien jaar lang is humor voor De Rycke zijn passie en zijn werk. Op 30 maart 2006 stond hij voor het eerst op een podium en sleepte meteen de ‘Homo Cabarectus’-award in de wacht. Vandaag is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige comedylandschap. Met zijn stand-up shows werd De Rycke bekroond tot ‘beste observatiecomedian van het land’. Dankzij het succes van zijn mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB) en de vele andere projecten zoals ‘Mosselen om Half Twee’ en ‘Vanavond Live’, wist hij een sterke fanbase op te bouwen. Intussen ontdekt ook een nieuwe generatie de comedy specials van Xander (twaalf stuks intussen) online, maar zag ze nooit live. Vandaar deze exclusieve show met de fan favorites. Niet louter een best-of maar een viering van de beste stukken uit alle shows, met onvermijdelijke nieuwe toevoegingen. One day only in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor ‘XDR15: het beste uit vijftien jaar carrière’ zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be of via Tele Ticket Service.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws