BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Doe en denk als Arsène Lupin

Lupin Het onmogelijke realiseren door het onvoorstelbare te bedenken? Dat is precies wat Arsène Lupin doet om zijn plannen uit te voeren. Lupin stond binnen no-time in het rijtje van de meest succesvolle Netflix-series ooit. Het eerste seizoen werd door meer dan 70 miljoen huishoudens gekeken en ook het recent verschenen tweede seizoen wordt goed ontvangen. Voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen, verschijnt het boek Doe en denk als Arsène Lupin.   Arsène Lupin is altijd zelfverzekerd in alles wat hij onderneemt. Zeker als het gaat om zijn bedrog en listen die hij altijd voor een goede zaak aanwendt. Hij gebruikt zijn intelligentie en logica op een manier die indruist tegen alles waarvan iedereen denkt dat het een gegeven is. Met andere woorden: hij is een meester in het out of the box denken.   Laat Lupin je coach zijn Leer van Lupin hoe je je op een slimme en elegante manier uit moeilijke situaties kunt redden. Zijn adviezen gaan je helpen om het beste uit jezelf te halen, of het nu in je werk of je privéleven is. Leer denken buiten de kaders om je doelen te realiseren. Je zult merken dat zijn grote en kleine geheimen snel onmisbaar worden… Stéphane Garnier is de auteur van talrijke boeken, waaronder de megabestseller Doe en denk als een kat. Dit boek is in 37 talen vertaald en er zijn meer dan 300.000 exemplaren van verkocht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving