BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Domino’s Pizza lanceert de Frikan’Belge

Frikan Na de populaire Vol-au-vent en de Bicky pizza’s in 2020, introduceert Domino’s Pizza nu haar nieuwste innovatie: de Frikan’Belge. In deze nieuwe special combineert Domino’s Pizza het beste van pizza met een Belgische favoriet: de frikandel speciale (ook wel: curryworst speciale). De keten staat bekend om haar innovatieve pizza’s en laat zich hierbij inspireren door populaire lokale specialiteiten. De Frikan’Belge is tijdelijk verkrijgbaar bij alle Belgische vestigingen van de keten. Domino’s Pizza innoveert met behulp van de Belgische frituurcultuur Met vestigingen over de hele wereld, vindt Domino’s Pizza het belangrijk om juist te kijken naar lokale wensen en smaken. Tyla Robinson, innovatiechef vertelt: ‘’De lokale keuken van een land is voor mij een belangrijke inspiratiebron als het gaat om nieuwe productinnovaties.” In april 2020 lanceerde de bekende keten de Bicky pizza’s, gebaseerd op de populaire burger in België. Tyla vervolgt: “Deze pizza werd met veel enthousiasme ontvangen. Toen wisten we: hier moeten we een vervolg aan geven. Ook dit jaar kiezen we er voor om het beste van twee werelden samen te brengen. Dit keer met een andere frituurfavoriet: de frikandel. Het resultaat is een exclusieve en originele pizza die tijdelijk verkrijgbaar is bij vestigingen van Domino’s Pizza in heel België.’’   Frikandel of curryworst? Ondanks dat deze snack één van de favorieten in België is, ontstaat over de naam nog weleens een onduidelijkheid. Bij Domino’s Pizza zijn zowel de liefhebbers van de ‘frikandel’ als ‘curryworst’ van harte welkom om te genieten van deze nieuwe innovatie. Wat kan men van deze pizza verwachten? De Frikan’Belge pizza bestaat uit heerlijk vers deeg dat met de hand is gemaakt. De tomatensaus is gemaakt van zongerijpte tomaten en de eigen signature kruidenmix van Domino’s Pizza. Ook worden aan deze bijzondere pizza pure mozzarella, ui, frikandel en een swirl van mayonaise en curry-ketchup toegevoegd. Altijd een pizza passend bij jouw personality Liever een andere combinatie? Ook dat is mogelijk. Domino’s Pizza biedt haar klanten de mogelijkheid om altijd een persoonlijke pizza samen te stellen. Zo kan men eenvoudig kiezen voor meer kaas, groenten, vegan opties of een andere saus. Met behulp van pizzachef is het zelfs mogelijk om zelf een unieke pizza te creëren. De Frikan’Belge pizza is verkrijgbaar bij Domino’s Pizza vestigingen in heel België.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving