BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Grof Geschud genomineerd voor Neerlands Hoop 2021

Grof geschud

Debuutvoorstelling Lijmen van cabaretduo Grof Geschud is genomineerd voor Neerlands Hoop 2021. De cabaretprijs wordt uitgereikt aan veelbelovende theatermakers met een groot toekomstperspectief. De voorstelling Lijmen van Grof Geschud viel zodanig in de smaak dat ze een nominatie verzilverden. Op 25 oktober worden de winnaars bekend gemaakt in Den Haag.

De VSCD-cabaretjury heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Cabaretprijzen 2020 en 2021. Wegens corona werden er in 2020 geen Cabaretprijzen uitgereikt. Dit jaar gelden de nominaties voor zowel theaterseizoen 2019/2020 en 2020/2021. De award Neerlands Hoop werd in 2003 door de Vereniging van Schouwburg-en Concertgebouwdirecties (VSCD) in het leven geroepen. De genomineerden van dit jaar zijn: Kasper van der Laan, Nina de la Parra en Grof Geschud. Op maandag 25 oktober worden de cabaretprijzen uitgereikt tijdens cabaretfestival PEPER. De voorstelling Lijmen kan je nog zien in Hofstade op 17 september en in Gent op 22 en 23 september. Vanaf november gaat Grof Geschud op tournee met hun gloednieuwe voorstelling Broeden. Alle info en tickets via GrofGeschud.eu en LiveComedy.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws