BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Lenovo en FC Internazionale Milano versterken partnership

Lenovo2021

Lenovo en de wereldvoetbalbond Football Club Internazionale Milano (Inter) hebben hun meerjarige samenwerking geüpgraded met de gewaardeerde plaatsing op de achterkant van het iconische shirt. Het logo staat vanaf seizoen 2021/2022 op het shirt. Lenovo is sinds 2019 de officiële Global Technology Partner van Inter en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het transformeren van de digitale ervaring van de club. Lenovo heeft zowel Inters Suning Training Center in Appiano Gentile als hun hoofdkantoor voorzien van slimmere technologie.

Van servers, databeheer, monitoren, accessoires, laptops tot apparaten voor opslag en slimme samenwerking: als onderdeel van de verbeterde samenwerking ondersteunt Lenovo Inter met technologie om grote hoeveelheden data te verzamelen en beheren, operaties te transformeren en betere resultaten te leveren op en buiten het veld. Dankzij de slimmere technologie van Lenovo kan Inter historische archieven en documenten digitaliseren om data toegankelijker te maken.

Het erfgoed van Inter is ongeëvenaard. De enige club die sinds de oprichting in 1909 deelneemt aan de top van het Italiaanse voetbal, is drie keer tot kampioen van de Europacup gekroond. Met 19 Serie A-titels op hun naam zijn ze de regerende Italiaanse kampioen.

Shirtsponsoring

De verbeterde shirtsponsorovereenkomst zorgt voor nog meer verbondenheid tussen de twee iconische merken en hun gedeelde waarden in hoge prestaties en innovatie. De strategische plaatsing van het Lenovo-logo op de achterkant van het shirt zal leiden tot een aanzienlijke toename in de zichtbaarheid van het merk, zowel in de Serie A als in de Coppa Italia.

Wereldwijde technologiepartner

De afgelopen twee jaar heeft Lenovo zijn positie als Global Technology Partner verstevigd. Door de integratie van edge-serverapparaten bij het verzamelen en verwerken van data, maar ook de beschikbaarheid van Lenovo’s krachtige pc’s, monitoren en apparaten voor slimme samenwerking is de efficiëntie verhoogd. Met de nieuwste overeenkomst biedt Lenovo Inter een complete IT-oplossing met hardware, software en ondersteuning.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws