BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Man zwaargewond na val van tankwagen

Man zwaargewond na val van tankwagen
Foto: FVL
Bij de firma Cid Lines aan de Waterpoortstraat te Ieper is donderdagavond omstreeks 20.45u een vrachtwagenbestuurder van een tankwagen bij het openen van een deksel bovenop de tankwagen, naar beneden gevallen. Zowel ziekenwagen, MUG als Brandweer post Ieper kwamen ter plaatse omdat men dacht dat er een lek was ontslaan tijdens het lossen van de tankwagen. Dit bleek gelukkig niet het geval. De man van middelbare leeftijd werd overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis. De plaats van het ongeval werd door de politie verzegeld in afwachting van de komst van de arbeidsinspectie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juli 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen