BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Olympische Spelen komen naar Knokke op 27 en 28 juli

OS Knokke Op dinsdag 27 en woensdag 28 juli kunnen de badgasten in Knokke een unieke sportieve uitdaging aangaan. Als partner van de Olympische Spelen biedt Bridgestone de kans om het op te nemen tegen internationale atleten in vijf verschillende sportdisciplines. Met de opening van de Spelen van Tokio 2020 voor de deur is dit een uitgelezen kans om al helemaal in de sfeer te komen. Bridgestone bezoekt na Nantes, Parijs en Nice nu ook de Belgische kust. In de Olympic Truck waagden al duizenden sportievelingen zich aan een duel met een selectie van internationale succesvolle Olympische atleten. Nu is het aan de bezoekers en inwoners van Knokke om het beste van zichzelf te geven. Plaats van afspraak: het Evenementenstrand. Bezoekers kunnen het virtuele duel aangaan met maar liefst vijf topatleten.

  • Zwemmen: test je reactiesnelheid tegen Gregorio Paltrinieri (winnaar van een Gouden Medaille voor Italië) en haal de beste tijd om van het startblok te duiken.
  • Taekwondo: test je reflexen tegen Lutalo Muhammad (winnaar van een Zilveren en Bronzen Medaille voor het Verenigd Koninkrijk) en ontdek hoe je hersensnelheid en lichaamsreactie op elkaar afgestemd zijn.
  • Atletiek/Sprint: sprint van bij de start zo hard je kan tegen Christophe Lemaitre (winnaar van een Bronzen Medaille voor Frankrijk).
  • Turnen: probeer zo lang mogelijk aan een halter hangen tegen Fabian Hambüchen (won Goud, Zilver en Brons voor Duitsland) om je doorzettingsvermogen en mentale kracht op de proef te stellen.
  • Handbal: test de kracht en de snelheid waarmee je de bal gooit tegen Karol Bielecki (Olympisch topschutter en winnaar van een Zilveren en Bronzen Medaille op een WK met Polen).
  • Wie zich minder geroepen voelt om het op te nemen tegen deze kampioenen kan deelnemen aan een van de creatieve activiteiten, zoals een workshop Japanse kalligrafie – een knipoog naar het land waar Bridgestone zijn roots heeft en binnenkort gastland voor de Olympische Spelen. Verder kunnen bezoekers van de truck ook de nieuwste bandeninnovaties ontdekken.

Vanzelfsprekend wordt alles helemaal corona-proof georganiseerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport