BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

‘The Nest’ zaterdag officieel ingehuldigd

Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws
Zaterdagnamiddag was er de officiële inhuldiging van ‘The Nest’, de nieuwe thuishaven van vele jeugdspelers van Club Brugge in Roeselare. Dat gebeurde tijdens een oefenwedstrijd tussen de U21 van Club Brugge en hun Franse collega’s van Lens. De Bruggelingen wonnen overtuigend de partij met bij momenten mooi voetbal. In aanloop naar deze eerste confrontatie was er heel wat commotie ontstaan bij de supporters van het voormalige KSV Roeselare gezien het stadion nu volledig in de kleuren van Club Brugge is getooid en de naam ‘Schierveldestadion’ is verdwenen. Na tussenkomst werd dit rechtgezet en hangt er nu toch terug een klein bord tegenover de hoofdtribune met Schiervelde erop.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juli 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport