BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

World Ice Cream Day: lekkere ijsjes bestellen via Takeaway.com

IJsjes Of je nu wilt afkoelen met echt Italiaans ijs of liever gaat voor een sundae met alle toppings die je maar kunt wensen, op World Ice Cream Day is niets onmogelijk. Belgen zijn overduidelijk fan van ijs want we bestelden het afgelopen jaar bij Takeaway.com 126% meer ijs dan vorig jaar! Onze favoriet? De McFlurry! We maakten voor jou een lijst met het lekkerste ijs van België, zodat je bolletje voor bolletje de meest heerlijke smaken vanuit jouw zetel kan proeven. Ijsjesonline    Soms is één ijsje nu eenmaal niet genoeg. Gelukkig is er op die dagen Ijsjesonline met een uitstekende selectie aan overheerlijk ijs. Een magnum, calippo of klassieke cornetto laten bezorgen tot aan je voordeur? Dat doen ze voor je.   ‘t Galetje Leuven   Vraag een willekeurige ijsliefhebber uit Leuven waar je de beste bolletjes kunt krijgen en waarschijnlijk staat ‘t Galetje bovenaan hun lijst. Dit populaire ijssalon bezorgt eersteklas Italiaans ijs, van speculaas tot yoghurt met bosvruchten. Het is lastig kiezen hier, maar gelukkig is daar een perfecte oplossing voor. Vermijd keuzestress: bestel meteen een halve liter van je favoriete smaken om de komende weken van te genieten. Zorg er in elk geval voor dat je de tiramisu en amarena kersen niet overslaat, want dat zijn smaken die je niet mag missen.   Australian   We hebben goed nieuws voor alle ijsfans uit de buurt, want Australian bezorgt nu ook aan huis! Bestel je favoriete bolletje ijs (vanille, crème rocher, karamel gezouten boter,..) of sla een voorraad in en bestel meteen een halve liter of liter waar je langer zoet mee bent.   Mcdonald’s   Uiteraard mag deze klassieker niet ontbreken in dit lijstje: de befaamde Mcflurry van Mcdonald’s is het meest bestelde ijsje bij de Belgen! En er zijn heel wat opties: speculoos, oreo, m&m, snickers en voeg daar nog een heerlijke chocolade, aardbei of karamelsaus aan toe. Combineren naar hartelust!   Magnum and Ben & Jerry’s Store   Doe jij niets liever dan ijs eten? Dan mag je in je handjes knijpen, want je kunt nu direct bij de bron bestellen. In de Magnum and Ben & Jerry’s Store vind je al je favoriete klassiekers op één plek. Onze onbetwiste lieveling is de Ben & Jerry’s Rain-dough cookie dough twist, Magnum White Chocolate & cookies met romig panna cotta ijs met een cookie-swirl omhuld, krakende witte chocolade en knapperige stukjes koekjes aan de buitenkant of de Magnum Classic. Zo lekker knapperig was ijs nog nooit.   Sweet & Tasty   De volgende keer dat je je lunch broodje bestelt bij Sweet & Tasty, doe er dan ook maar meteen twee bolletjes vers hoeve-ijs bij. Van mango tot stracciatella, bij Sweet & Tasty zijn ze creatief met hun smaken, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze tip? Hun fluweelzachte vanille-ijs.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving