BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zeebrugge telt af naar start Grid LIVE

Grid Op woensdag 14 juli is het tijd voor zon, zee strand en goeie muziek. In Zeebrugge vindt dan de allereerste editie plaats van Grid Live, een reeks concerten op het strand dat onderdeel is van Zeebrugge Beach 2021. De eerste gast die zijn allereerste optreden doet van de zomer is Regi. Moeten we hem nog voorstellen: Regi aka Regi Penxten. De dj alias muzikant alias sfeerbrenger brengt een REGI LIVE samen met compagnons de route Camille Dhont, Jaap Reesema en Olivia Trappeniers. Voor Regi is GRID.LIVE de eerste act van de festivalzomer. Voor GRID.LIVE is Regi de eerste act van een reeks zwoele zomeravonden. We zeggen zwoel want de setting is op zijn zachts gezegd uniek, apart en betoverendmet de voeten letterlijk in het zand van Zeebrugge en de branding van de Noordzee als naaste buur. Dat is luisteren, kijken en genieten met zicht op de zee en de zon op de snoet. Geen enkele andere concertenreeks aan de Belgische kust doet dat na. Een speciaal gebouwde immense afdakconstructie op zeecontainers verzekert op elk moment van de voorstelling alle nodige comfort, ook bij minder weer of veel wind. Andere namen die GRID voorzien heeft, zijn De Kreuners (eveneens met hun eerste concert deze zomer), Raymond van het Groenewoud, De Mens en Bart Peeters & De Ideale Mannen. Ook Metejoor heeft zijn komst naar het strand van Zeebrugge al bevestigd. De concerten van Grid zullen elke maandag, dinsdag of woensdag plaatsvinden, te beginnen in de vooravond. GRID.LIVE aan zee is een onderdeel van Zeebrugge Beach waar ook URBANBEACH, WECANDANCE en FILM OP HET STRAND plaatsvinden. Grid brengt liveconcerten van Belgische artiesten en trekt dit jaar naar Zeebrugge. De organisatie is in de ervaren handen van dezelfde organisator als Parkies, die een reeks parkconcerten in heel Vlaanderen op touw zet. Alle info : www.grid.live. PRAKTISCH: GRID.LIVE: vanaf 14 juli 2021 Ticket in voorverkoop: vanaf 33 euro Parkingticket in voorverkoop: 15 euro Locatie: Zeedijk, Zeebrugge www.grid.live

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 juli 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws