BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Assisen 3 is ook nu weer een spraakmakende voorstelling

Assisen3 Kaartlegster  Rita  Celis  werd  door  haar  klant  Raf  De  Graeve  gewurgd.  De  beklaagde bekende de feiten dus over de schuldvraag bestaat geen twijfel. Maar handelde De Graeve misschien uit onweerstaanbare drang ? Spelen er verzachtende omstandigheden waardoor de jury, U dus, hem toch nog kan vrijpleiten ? Of is er zwarte magie in het spel? Een extra lastige kluif voor openbaar aanklager  Veerle  Durieux  en  advocaat  Gilles Colin,  die  hun  privéleven  en  deze  assisenzaak nog  moeilijk  kunnen  scheiden.  Spanning,  ontroering  en  humor  kleuren  meer  dan  ooit  deze ASSISEN III – DE WURGMOORD. In de belangrijkste rollen herkent u Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen, Frans Maas, Marijn Devalck en Danni Heylen. De regie is in handen van Frank Van Laecke die samen met Peter Roher het verhaal schreef. Première op 5 september om 15 uur. Alle info www.elkerlyc.be  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws