BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen belandt in diepe sloot na uitwijkmanoeuvre in Diksmuide

Bestelwagen belandt in diepe sloot na uitwijkmanoeuvre in Diksmuide
Foto: FVL
Zaterdagmorgen rond 07.40u is een bestelwagen van een koerier langs de Oude Zeedijk in Diksmuide in een diepe sloot terechtgekomen. De bestuurder had naar eigen zeggen moeten uitwijken voor een dier en kwam daardoor eerst in de grasberm terecht en uiteindelijk dook hij met zijn bestelwagen het water in. De bestuurder kon via het raam aan de passagierskant uit zijn bestelwagen klauteren en de oever bereiken. Hij kwam er met de schrik en een nat pak vanaf. Duikers van Brandweer Westhoek kwamen ter plaatse om de bestelwagen te helpen bergen. Dat ging niet zo vlot, daar de bestelwagen gedeeltelijk volgelopen was met water, wat voor extra gewicht zorgde en het hefsysteem van de takelwagen deed plooien. Uiteindelijk kon men de bestelwagen dan toch uit het water krijgen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 augustus 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal