BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bezoekers genieten van en waarderen opnieuw livemuziek

Pop-Up Arena De Proximus Pop-Up Arena gaat haar tweede zomermaand in. Het moment dus om terug te blikken op een muzikale maand in Middelkerke. Een onderzoek bij de bezoekers van de Proximus Pop-Up Arena naar de waardering van deze nieuwe arena levert een zeer hoog rapportcijfer van 86% op. Na elke voorstelling in de Proximus Pop-Up Arena wordt via e-mail gepolst naar de feedback van ticketkopers. Met een algemeen waarderingscijfer van 86% heeft de nieuwe Proximus Pop-Up Arena zich al meteen hoogwaardig in de markt gezet. “Dit cijfer is voor ons een bevestiging van wat we bij elke show al konden vaststellen”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group. “Voor, tijdens en na elke show zie je alleen maar mensen met een glimlach van oor tot oor. Wie een ticket kocht beleeft opnieuw die unieke ervaring van een live concert. We zien op dit moment hetzelfde gebeuren in onze drie theaters. Hoewel het nog geen stormloop is, stellen we met genoegen vast dat hoe langer hoe meer mensen er voor open staan om opnieuw te genieten van al het moois dat een concertbeleving te bieden heeft.” Extra verblijfstoerisme Een opvallende vaststelling uit het onderzoek is dat 11,3% van de bezoekers laat weten “een (kort) verblijf in de buurt” te hebben geboekt naar aanleiding van hun bezoek. De arena levert duidelijk een extra impuls aan het verblijftoerisme aan onze Belgische kust. 14,2% van de respondenten vertrok vanaf de plaats waar men op dat moment op vakantie was en 20,4% logeerde in een tweede verblijf in de buurt. De helft van de bezoekers (49,9%) zegt te zijn vertrokken vanop zijn of haar officiële woonplaats. De meeste bezoekers wonen trouwens in West-Vlaanderen (32.7%) en Oost-Vlaanderen (25.2%). Daarna volgen Vlaams-Brabant (15.9%), Antwerpen (13.6%) en Limburg (5.7%). Slechts 4% van de respondenten twijfelt er aan om volgend jaar terug te keren naar de arena. Dit onwezenlijke cijfer vindt beslist haar basis in het feit dat meer dan 90,4% van de respondenten positief antwoorden op de vraag ‘De show die ik gezien heb beantwoordde aan mijn verwachting.’ “Gezien de omstandigheden zijn we met deze positieve cijfers uitermate tevreden. Deze waardering is enerzijds geruststellend en zorgt ook voor extra energie”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group. “Het doet ons al dromen van volgende zomer.” Soulsister, Clouseau en een pak andere toppers in augustus Op het programma staan toppers als Gers Pardoel (12 augustus), André Hazes (14 augustus), Soulsister (19 augustus), Clouseau (20 augustus), Will Tura (21 augustus), Het Zesde Metaal (26 augustus) en Jan Smit (28 augustus). Tickets voor deze concerten zijn meteen beschikbaar. Heel recent werd nog ‘Margriet aan Zee‘ met Margriet Hermans aangekondigd. Op woensdag 11 augustus worden in de Proximus Pop-Up Arena twee afleveringen van het televisieprogramma ingeblikt. De shows zijn vanaf 19 augustus te zien op Pickx+, het televisiekanaal van Proximus. De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan. Tickets en info via www.proximuspopuparena.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws