BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Cristal Open Air zet internationale namen op de affiche

Christal ‘Big in Japan’, ‘Forever Young’, ‘The Promise You Made’, ‘The Worker’… een voor een nostalgische tophits uit de jaren 80 die begin september zullen weerklinken in Aarschot. Een hele zomer lang zijn er heel wat artiesten terug te vinden op het podium van Cristal Open Air. Naast eerder aangekondigde optredens van nationale toppers als o.a. Clouseau (bijna uitverkocht!) en Stan Van Samang, lost de concertorganisator nu ook vier internationale namen. Op 3 & 4 september komen Alphaville, Cock Robin, Fischer-Z en Red Zebra voor een heerlijk nostalgisch weekend. Een ticket daarvoor kost 35 euro. Voor een combiticket voor 3 én 4 september, betaal je 55 euro. Tickets, de line-up en meer info via www.cristalopenair.be.   Achter het station in Aarschot werd een prachtige, grote theatertent opgetrokken voor Cristal Open Air. Een concertarena – of zoals de organisatie het noemt ‘hét podium onder de parasol’ – waar deze zomer tal van artiesten op het podium staan en het publiek 100% covid safe geniet. Een tijdje terug trapte Ozark Henry de Aarschotse festivalzomer op gang en er volgt in augustus nog meer moois : Clouseau, Lady Linn, The Me in You, Soulsister, Stan Van Samang, … Onlangs werden er ook enkele internationale namen aan de affiche toegevoegd. Vier toppers van formaat: Alphaville, Cock Robin, Fischer-Z en Red Zebra, die je deze zomer in België énkel op Cristal Open Air zal kunnen bewonderen. Op 3 september is het aan Alphaville – de Duitse band bekend van monsterhits als ‘Big in Japan’ en ‘Forever Young’. Die avond staat ook de Amerikaanse popgroep Cock Robin op het podium van Cristal Open Air. De band scoorde in 1985 met ‘The Promise You Made’ en ‘Thought You Were On My Side’ twee gigantische hits in ons land. Eén dag later, op 4 september, is het de beurt aan Fischer-Z met John Watts. Deze Engelse rockband – opgericht in de tijd van de new wave – scoorde wereldhits met ‘So Long’, ‘The Worker’, ‘Marliese’  Ook diezelfde avond te zien op Cristal Open Air: Red Zebra. Deze Belgische groep speelde 41 jaar geleden voor het eerst ‘I can’t live in a living room’, in de AB tijdens de finale van Humo’s Rock Rally. Maar de band blijft niet hangen in nostalgie: onlangs brachten ze nog een geheel nieuwe single uit: MY BOSS, THE ROBOT. Deze 2 concertavonden sluiten ook af met een legende achter de DJ-tafels, zoals het in de jaren ‘80 gebruikelijk was. Maar die namen houdt de organisatie nog even als verrassing.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws