BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Francky Dury opent nieuw kunstgrasvoetbalveld van FC Eendracht Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Niemand minder dan Zulte – Waregem trainer Francky Dury heeft zaterdagnamiddag net voor de aftrap van de wedstrijd tegen Otegem het nieuwe kunstgrasveld van FC Eendracht Kuurne geopend.  Naast het nieuwe kunstgrasveld werd ook de tribune van de ploeg onder handen genomen.  Er werd tevens ook geïnvesteerd in een nieuwe berging, een doelparkzone en de zone tussen de twee terreinen werd aangepakt.  Ondanks vierde provincialer FC Eendracht Kuurne een sterke wedstrijd speelde en de rust inging met een 1-1 tussenstand kon de thuisploeg echter de oefenwedstrijd niet winnen tegen twee twee provincialer Otegem en verloor met 1-2.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 augustus 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport