BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Hitmusical MAMMA MIA! is terug vertrokken

Mamma Mia3 “MAMMA MIA!, here we go again. My my, just how much I’ve missed you”. Nooit eerder werd de titelsong van de gelijknamige hitmusical ‘MAMMA MIA!’ door iedereen zo luidkeels meegezongen als in de Antwerpse Stadsschouwburg onlangs. Ruim anderhalf jaar na de première kunnen de meer dan 50.000 ticketkopers eindelijk gaan kijken naar de Vlaamse versie van de feelgood-musical. MAMMA MIA! is een heerlijk romantische komedie en vertelt het verhaal van een aparte bruiloft op een zonnig Grieks eiland, overgoten met de grootste ABBA-hits. Net als het publiek waren ook de hoofdrolspelers Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry), Matthew Michel (Sky) en acteur-regisseur Stany Crets (Bill) zichtbaar ontroerd. “We mogen eindelijk weer spelen voor een publiek en dat doet ontzettend deugd. Vandaag was iedereen getuige van een collectieve ontlading van vreugde en blijdschap. Het minutenlange slotapplaus was overweldigend. Ik zag heel wat mensen een traantje wegpinken. En dat gaat nog gebeuren, zeker nu we weer vertrokken zijn voor een mooie reeks”, klonk het na afloop bij Stany Crets. Tot 4 september speelt ‘MAMMA MIA!’ nog in Antwerpen. Vanaf 10 september kan je terecht in Ethias Arena Hasselt. Voor snelle beslissers zijn er voor beide locaties nog een beperkt aantal tickets. Meer info vind je op www.deepbridge.be/mammamia   Uitgerekend op de dag dat er nieuwe versoepelingsmaatregelen ingingen, werden de voorstellingen van ‘MAMMA MIA!’ hervat. “Bij aanvang werken we met tijdsloten, waardoor we drukte en rijen bij de ingang vermijden. Tussen elke ‘bubbel’ wordt er 1 stoel tussen gelaten, waardoor we op ongeveer 70 à 75 % spelen van onze normale capaciteit. Met reeds lang uitverkochte voorstellingen aan de volle capaciteit, is dat een streep door de rekening, maar we zijn het aan ons publiek verschuldigd om zo snel als het kon weer te spelen”, klinkt het bij producent Deep Bridge. “In ‘MAMMA MIA!’ is er een trouwfeest, het enige waarop er momenteel wordt gedanst”, zegt hoofdrolspeelster Tinne Oltmans, die net als de rest van de cast zonder beperkingen kan spelen. “Iedereen in de cast vormt de ‘creatiebubbel’. Wie daar inzit, wordt 3 keer per week getest. Voor iedereen die betrokken is bij deze productie, of backstage rondloopt, gelden strenge regels. Dat is iets wat wij strikt opvolgen”, zegt Deep Bridge. De hitmusical ‘MAMMA MIA!’ speelt nog tot 4 september in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 10 september in Ethias Theater Hasselt. Voor Antwerpen zijn slechts beperkt tickets beschikbaar. Meer info vind je op www.deepbridge.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws