BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Leah Thys veerkrachtiger dan ooit als ‘de dame in het busje’

Dame in Na 14 maanden stilte staat Loge 10 terug op de planken en hoe! Met een knaller van een productie : De Dame in het Busje. Leah Thys is veerkrachtiger dan ooit en speelt de rol van haar leven. Vanaf 8 september te zien in Fakkeltheater Antwerpen. Miss Shepherd, een vrouw waarvan niemand weet waar ze vandaan komt, parkeert “tijdelijk” haar busje op de oprit van de bekende schrijver Alan Bennett in Londen en blijft daar vervolgens zomaar eventjes 15 jaar wonen! Vijftien jaar waarin de schrijver het mysterie probeert te ontrafelen van deze autoritaire en wispelturige vrouw, die niets of niemand spaart. In de wereld van Miss Shepherd is muziek vreselijk, is de Maagd Maria een zegen en liefdadigheid een hobby! Enigszins vertederend wordt ze een figuur van de buurt. Wat begon als een tegen wil en dank toegestane gunst, werd een relatie die hun beide levens veranderde. Een onwaarschijnlijk, ontroerend, hilarisch maar waargebeurd verhaal! Tussen alle meningsverschillen, zotheid en komische situaties door,  is ‘De Dame in het Busje’ vooral een mooie mix van menselijkheid en humor. Alle info => www.loge10.be/dame-in-het-busje

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws