BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Plopsaland De Panne dringend op zoek naar 100-tal medewerkers

Plopsa2021 Plopsaland De Panne kampt momenteel met een groot tekort aan seizoenmedewerkers en jobstudenten. Het park is daarom zeer dringend op zoek naar een 100-tal medewerkers voor de komende weken. Vooral voor de afdeling Food & Beverage is de bezetting dramatisch waardoor een aanzienlijk deel van de horecapunten in Plopsaland De Panne gesloten moet blijven.

“Momenteel kampen we met hele grote tekorten aan jobstudenten en seizoenmedewerkers, voornamelijk in de afdeling Food & Beverage. Het is de eerste keer in 21 jaar tijd dat ik dit meemaak, het is zelfs zo rampzalig dat we dagelijks restaurants en snackpoints gesloten moeten houden door het tekort aan werknemers. Door de verplichte sluiting van de afgelopen maanden zijn we jammer genoeg veel medewerkers verloren, maar ook het zwartwerk in de sector is een doorslaggevende factor. We verliezen vaak medewerkers omdat ze elders meer kunnen verdienen, vaak ‘in het zwart’, wat het voor ons uiteraard een ongelijke strijd maakt. Vandaar dat we de overheid ook willen vragen om meer controles aan de kust te doen, zeker tijdens het hoogseizoen.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

 

Zowel jobstudenten als seizoenmedewerkers, maar ook flexi-jobbers kunnen steeds solliciteren via www.plopsajobs.be of kunnen zich elke werkdag tussen 10 uur en 16 uur aanmelden op de kantoren van Plopsa, vlak naast de ingang van Plopsaland De Panne, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanaf september is Plopsaland De Panne elke woensdag en elk weekend geopend. Mayaland Indoor, het indoorgedeelte van Plopsaland De Panne, is alle dagen open. Ook daarvoor wordt er nog dringend naar jobstudenten, seizoenmedewerkers en flexi-jobbers gezocht.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws