BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vijf gewonden bij zwaar verkeersongeval in Wijtschate

Vijf gewonden bij zwaar verkeersongeval in Wijtschate
Foto: FVL
Zondagnamiddag omstreeks 14.45u kwam het tot een frontale botsing tussen twee personenwagens (beiden met Franse nummerplaat) langs de Rijselstraat te Wijtschate. Eén van de voertuigen, een witte Toyota, kwam ondersteboven in de gracht terecht. De 18-jarige bestuurster van de Toyota werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Haar passagier werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Citroën bleek minder ernstig gewond en werd samen met nog twee inzittenden overgebracht naar het ziekenhuis. De omstandigheden van het ongeval waren nog niet duidelijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en