BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Zandsculpturenfestival in Westende

Zand Het strand van Westende staat deze zomer (t.e.m. 12 september) helemaal in het teken van FC De Kampioenen. Op een festivalterrein van 5000 m² maakten 24 internationale topartiesten prachtige sculpturen tot wel 9 meter hoog! Hiervoor gebruikten ze 100 vrachtwagens speciaal sculptuurzand. Denk maar aan de garage van DDT, de studio van Radio Hallo, de brocantezaak van Fernand, het café, het voetbalveld … Aangezien Comedyshows.be meewerkte aan de origanisatie zit er natuurlijk ook een flinke portie humor in de sculpturen verwerkt :-). Wie wil kan meedoen met een leuke zoektocht en er is ook een bar, terras en fanshop op het terrein. Je zal je dus zeker en vast niet vervelen! Alle info => https://zandsculpturenfestival.com

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 augustus 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws