BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bond seizoen opnieuw aangebroken in de bioscoop

James Bond2021 Bond is Back! In ‘No Time To Die’ kruipt acteur Daniel Craig een laatste keer in de huid van agent 007. Een niet te missen release die Kinepolis uiteraard niet zomaar voorbij laat gaan. Ter ere van ’s werelds bekendste spion organiseert Kinepolis maar liefst twee unieke evenementen die het hart van menig Bond-fan sneller doen slaan: een middernachtvertoning tijdens de nacht 29 op 30 september en een VIP Experience op 30 september. Voor de superfans die al maanden halsreikend uitkijken naar de release van de nieuwe Bond film organiseert Kinepolis een middernachtvertoning. Bezoekers krijgen de kans om tijdens de nacht van 29 op 30 september de allereerste vertoning van ‘No Time To Die’ in ons land mee te pikken. Leuk detail: de film start om 00u07! De middernachtvertoning gaat door in Kinepolis Antwerpen, Braine, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liège en Oostende. Dompel jezelf helemaal onder in de wereld van Bond tijdens de VIP Experience! Op donderdag 30 september opent Kinepolis de deuren van diens Laser Ultra-zalen voor een avond met 007 allures. De aanwezigen worden verwacht aan het VIP-onthaal voor de aftrap van hun geheime missie. Zij ontvangen een heerlijk glas Bollinger champagne en een goodiebag. Snacks en drinks worden voorzien, maar voor de hongerige zielen is er een extra korting die de hele avond geldig is. De Photobooth aan de ingang van de filmzaal legt deze unieke beleving vast op beeld en zorgt voor een mooie herinnering die nog lang gekoesterd zal worden. Gekleed in de meest glamoureuze outfit genieten de gasten van haarscherp beeld en glashelder geluid. Planning: 19u45 | Onthaal aan de speciale VIP onthaalbalie 20u30 | Start ‘No Time To Die’ 23u25 | Einde film & goodiebag Tarief: € 49,95 per persoon De VIP Experience beleef je in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws