BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bahamontes brengt nu ook theatershows over de koers

Bahamontes

Bahamontes, hét koersblad van Vlaanderen, vertaalt zich van papier naar het podium met ‘Bahamontes on Tour’. In 5 etappes belichten hoofdredacteur Jonas Heyerick en Jeroen Denaeghel de mooiste onderdelen van de wielersport. De eerste stop houden ze op 17 september voor een WK-special in Tervuren. Daarnaast keren ze dit najaar ook terug naar Minard Gent voor hun jaarlijkse ‘Groote Sluitingsprijs’. Bahamontes On Tour In Bahamontes On Tour passeren grote en kleine verhalen uit de koers de revue. Op smaak gebracht met legendarische foto’s, film- en audiofragmenten. Aangevuld met gesprekken met grote namen uit de wielerwereld en afgewisseld met muzikale intermezzo’s van de Bahamontes-band. Uit liefde voor de stiel, zoals de lezers het gewend zijn, maar dan van papier naar theater-format. Iedere special heeft bovendien zijn eigen focus, volgens het tempo van de wielerkalender. In Tervuren wordt veertien dagen voor het WK, in één van de officiële WK-dorpen, al vooruitgeblikt op de nakende en zich als bikkelhard aankondigende strijd om de regenboogtrui in de WK-Special. In Dilbeek wordt het publiek tijdens de Remco-Special ondergedompeld in de wondere wereld van het jonge wielerfenomeen uit Schepdaal. In Ieper en Wevelgem zijn het wind, waaiers, de Moeren, de Menenpoort, het Heuvelland en zijn bergjes in diverse kleuren en schakeringen, tijdens de Gent-Wevelgem Special. En in Waregem wordt ingezoomd op Dwars door Vlaanderen, de ultieme voorbereiding op Vlaanderens Mooiste. Voor tickets kan je terecht op www.bahamontes.be

Vierde Groote Sluitingsprijs Wie er tijdens een van de vorige edities bij was, kent intussen de ingrediënten van de jaarlijkse Groote Sluitingsprijs Bahamontes: een avondvullende show waarin de liefde voor ‘de Koers’ in al zijn facetten wordt beleden.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws