BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Psychologie van kinderen en jongeren

Pedro Het bestuderen van de psychologie van kinderen en jongeren kent een relatief korte, maar boeiende geschiedenis. Verschillende denkers en stromingen hebben dit vakgebied in een richting gestuurd die ook opvoeding en onderwijs grondig heeft beïnvloed … alleen zijn veel van die ideeën intussen weerlegd. Hoe weet je dan wat wel effectief bewezen is en werkt? Klopt het cliché van de lastige puber? Op welke manier vergroten we weerbaarheid bij jongeren? Welke invloed heeft de naaste omgeving op een kind? Bijna alles wat je moet weten over psychologie van kinderen en jongeren werd geschreven door Pedro De Bruyckere, Casper Hulshof & Liese Missinne.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving