BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Robrecht Vanden Thoren brengt nieuwe voorstelling

Robrecht

Na zijn succesvolle debuutvoorstelling ‘De hoogste berg’ is Robrecht Vanden Thoren terug met een gloednieuwe voorstelling. Vanaf oktober gaat hij op tournee in heel Vlaanderen met ‘Achteraf niet komen huilen’. De première vindt plaats op 15 en 16 oktober in Minard Gent. Deze voorstelling wordt gecoacht door niemand minder dan Wouter Deprez en Martijn Bouwman.

De film- en theateracteur is bij het grote publiek vooral bekend van zijn memorabele vertolking in de bekroonde film ‘Hasta la Vista’. In 2019 nam hij een sprong in het diepe en maakte hij zijn allereerste solovoorstelling ‘De hoogste berg’. Mede door de steun en coaching van Wouter Deprez en Martijn Bouwman maakte hij zijn debuut als cabaretier en met groot succes. De tournee was bijna overal uitverkocht en de reacties waren unaniem lovend. Ook de pers was positief. Knack over de voorstelling: “Robrecht Vanden Thoren overtuigt als pril cabaretier in De hoogste berg”.

Robrecht maakte gebruik van de coronaperiode om een nieuwe voorstelling te maken. Zijn vorige voorstelling ‘De hoogste berg’ ging over het omgaan met alleenstaand ouderschap en over de harde realiteit van een liefdesbreuk. In ‘Achteraf niet komen huilen’ is Robrecht klaar om zijn leven weer helemaal op te pakken. Hij heeft terug goesting om te daten. Maar dit verloopt niet zonder slag of stoot. Première op vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober in de Minardschouwburg in Gent. Voor meer info en alle speeldata: www.robrechtvandenthoren.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws