BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Concertreeks Bart Peeters Deluxe kan weer opstarten

Bart Peeters In november 2019 vierde Bart Peeters zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een Deluxe concert van zijn allerbeste nummers, gesteund door een 500-stemmig koor. Het was bedoeld als een éénmalig optreden, maar de oneindige verbondenheid en warmte die dit concert met zich meebracht, veroorzaakte een rush naar tickets en dus bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning in mei 2020 toen een virus alles lamlegde. Jan Van Esbroeck (producent PSE Belgium): “Twee jaar later zijn eindelijk de omstandigheden van die aard dat we de Deluxe draad terug kunnen opnemen en we deze succesvolle reeks kunnen afronden. We bouwen vanaf half december de Lotto Arena opnieuw om tot de gezellige huiskamer van Bart Peeters. We zijn verheugd dat we na al die tijd de bijna 50.000 ticketkopers eindelijk in het warm bad van de Deluxe-concerten kunnen onderdompelen.“ De ingrediënten van deze concerten blijven onveranderd: een trip door het beste van Bart Peeters’ songboek, waarbij de energieke zanger wordt begeleid door zijn briljante muzikanten (de Ideale Mannen) alsook een koor van 500 enthousiaste zangers en zangeressen. Kosten noch moeite worden gespaard om de Lotto Arena om te bouwen tot Europa’s gezelligste en intiemste concertzaal. De setlist van de concerten zal lichtjes veranderen, Bart heeft intussen immers een paar nieuwe pareltjes uitgebracht, en binnenkort ook een nieuw album. Bart Peeters: “De Deluxe-concerten zijn voor mij van de meest magische ooit. Op die concerten valt alles op zijn plaats. Je voelt daar op het podium bijna fysiek de verbondenheid van koor en publiek. De sfeer is in alles het tegenovergestelde van wat we in de koude lockdownperiode hebben ervaren. Precies daarom kijk ik met veel verlangen uit naar deze laatste Deluxe-reeks: het is het perfecte middel om de afgelopen donkere periode definitief achter mij te laten.” De nieuwe data voor deze laatste concerten uit de Deluxe reeks zijn :

  • Donderdag 16 december 2021: origineel voorzien donderdag 14 mei/donderdag 17 september 2020 – uitverkocht
  • Vrijdag 17 december 2021: origineel voorzien zondag 10 mei/zondag 13 september 2020 – tickets
  • Zaterdag 18 december 2021: origineel voorzien zaterdag 16 mei/zaterdag 19 september 2020 – uitverkocht
  • Dinsdag 21 december 2021: origineel voorzien dinsdag 12 mei/dinsdag 8 september 2020 – laatste tickets
  • Woensdag 22 december 2021: origineel voorzien woensdag 13 mei/woensdag 9 september 2020 – uitverkocht
  • Donderdag 23 december 2021: origineel voorzien donderdag 7 mei/donderdag 10 september 2020 – laatste tickets
  • Zondag 2 januari 2022: origineel voorzien zondag 17 mei/zondag 20 september 2020 – uitverkocht Tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws