BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Tweesprong-tournee van Clouseau op volle toeren

Clouseau De zomer zit er bijna op en eindelijk kunnen we met z’n allen uitkijken naar een najaar vol concerten! De Tweesprong-tournee van Clouseau trekt de komende maanden door gans Vlaanderen. Op het programma staan: een resem hits en natuurlijk ook veel nieuwe songs uit ‘Tweesprong’! Wie er nog bij wil zijn, zal zich moeten haasten want er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor de concerten in de Ancienne Belgique op 10 en 12 september! De allerlaatste tickets zijn te koop via greenhousetalent.be. Voor het nieuwe album ‘Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid – alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’. Kris schreef samen met de betreurde Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op ‘Tweesprong’ en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je – Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze. Alle info : www.greenhousetalent.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws