BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Walibi Belgium heropent op 2 oktober

Walibi

Op zaterdag 2 oktober kunnen de poorten van Walibi eindelijk weer open na een sluiting van twee en halve maand als gevolg van de overstromingen midden juli.

De technische infrastructuur van Walibi bleef niet gespaard van het hevige noodweer. Het gevolg was een titanenwerk voor de ploegen van het park. Al twee maanden lang zetten zij zich onophoudelijk in om alles te reinigen, te ontsmetten, te inspecteren en te herstellen. Walibi zal op zaterdag 2 oktober de deuren weer openen. De gekende veiligheidsmaatregelen blijven nog steeds van kracht: een beperkte bezoekerscapaciteit, reserveren wordt sterk aangeraden, en mondmaskerplicht vanaf 12 jaar.Voor de heropening biedt Walibi ook een speciale online promotie aan: “Back to sensations”, waarmee volwassenen aan kindertarief (€38) van een dagje Walibi-fun kunnen genieten. Info: www.walibi.be/nl

Walibi Halloween

Van 16 oktober tot en met 7 november maakt ook Walibi Halloween – na een jaartje coronapauze – zijn grote comeback! Eerder liet het park al weten er dit jaar een schepje bovenop te willen doen, maar die spectaculaire plannen blijven nog even een goed bewaard geheim. Alle informatie en ticketverkoop worden zeer binnenkort meegedeeld.

Aqualibi

Waterpark Aqualibi werd ook zwaar getroffen door de hevige regenval van 15 en 16 juli. Er is momenteel nog geen heropeningsdatum voor het tropische waterpark.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 september 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws