BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder verliest controle over zijn stuur en knalt tegen elektriciteitspaal

Bestuurder verliest controle over zijn stuur en knalt tegen elektriciteitspaal
Foto: FVL
Donderdagavond omstreeks 20.45 u verloor een 35-jarige man uit Lo-Reninge met zijn Citroën C4 de controle over zijn stuur in de Renigesteenweg, in een flauwe bocht ter hoogte van het kruispunt met de Kruisstraat te Lo-Reninge. “Brandweer Westhoek en Fluvius kwamen ter plaatse voor de veiligheid en de nodige herstellingswerken, politiezone SPOORKIN deed de vaststellingen. De bestuurder die niet gewond raakte, legde een positieve alcoholtest af en zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.” Aldus commissaris Toon Fonteyne van PZ SPOORKIN. Er was verkeershinder tot rond 23.30 uur, gezien het voertuig getakeld diende te worden en Fluvius de nodige herstellingen diende uit te voeren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen

Auto botst tegen elektriciteitspaal

Op Kerstmis reed een 49-jarige bestuurster met haar voertuig, een Audio A4, in de gracht. Het ongeval gebeurde in de Hogestraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark.