BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Betoverend dierenboek vol betoverend verbazingwekkende feiten

Dierenrecordboek De Noorse zusjes Katharina (bioloog) en Linnea (illustrator) bundelden hun krachten voor dit verrassende en originele kijk-en leesboek vol dierenkampioenen. De dieren zijn op een unieke manier gerangschikt. Welk dier is het best in springen,scheten laten,zwemmen,zweten of slapen? Welk dier heeft het dodelijkste gif, stinkt het ergst,eet zijn eigen hersens op of poept nooit? Na het lezen van dit boek verbluf je iedereen met de onwaarschijnlijkste weetjes over dieren. De prachtige illustraties maken dit een boek om eindeloos te bekijken.Sprankelend vertaald door Simon vanderGeest.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 oktober 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws