BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Een geweldige muzikale trip down memory lane

Hit Welke Belgische act mocht een gouden plaat voor meer dan 100.000 verkochte singles ontvangen? Wat was de eerste Rolling Stones-hit in de Lage Landen? Welke artiest scoorde de meeste hits in onze contreien? De Hit Encyclopedie van Denis Michiels vertelt je de leukste weetjes over meer dan duizend van de populairste liedjes, van 1954 tot vandaag, van anekdotes over de artiesten, over de ontstaansgeschiedenis van de nummers tot de vaak gekke evolutie die vele songs en bands doormaakten. Zo kom je alles te weten over de hits waar de Lage Landen de afgelopen decennia dol op waren en leer je liedjes, albums en artiesten kennen die misschien wel jouw nummer 1 kunnen worden. Denis Michiels is de man achter de blog ‘Het Collectief Geheugen’, waarin hij terugblikt op het muzikale verleden. Met deze blog leverde hij bijdragen voor Ultratop, de officiële instantie op het gebied van muziekverkoop, streaming en airplay in België.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 oktober 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws