BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Lijnbus botst tegen betonnen steunpilaar in stelplaats te Diksmuide

Lijnbus botst tegen betonnen steunpilaar in stelplaats te Diksmuide
Foto: FVL
Donderdagnamiddag omstreeks 16.00u werd Brandweer Westhoek, post Diksmuide en Leke opgeroepen voor instortingsgevaar bij de stelplaats van De Lijn achter het station van Diksmuide. Een buschauffeur wou zijn bus achterwaarts in de stelplaats parkeren en botste daarbij tegen een betonnen steunpilaar die de dakconstructie ondersteunt. Daar de pilaar verschoven was, vreesde men voor instorting van de dakconstructie en werd de brandweer opgeroepen. De brandweer kon de steunpilaar voorlopig verbinden met een andere steunpilaar zodat het instortingsgevaar geweken is. De bus liep lichte schade op, maar er vielen geen gewonden. Voor het busverkeer was er geen hinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Brandweer ruimt mazoutspoor in Pervijze

Brandweer ruimt oliespoor in Pervijze

DIKSMUIDE/PERVIJZE – Vanochtend werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor het opruimen van een olie- of mazoutspoor in het centrum van Pervijze, langs de N35. Het spoor