BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Luciana Ruelens verkozen tot Miss Wellness Beauty

Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws
De net 28-jarige Luciana Ruelens won onlangs de titel van Miss Wellness Beauty’. Ze woont samen met haar vriend en 3 katten in Baal, alwaar ze haar  eigen zaak :´Schoonheidssalon Luciana´ uitbaat. In haar vrije tijd is ze graag met Fashion en make up bezig. Waarom deelname aan deze verkiezing? “Ik werk in de schoonheidssector en dat doe ik met hart en ziel. Ik zie het meer als een hobby, dan werken. Als ik dan te horen kreeg dat ze opzoek waren naar een ambassadrice dat deze sector een jaar lang zou vertegenwoordigen in België, was ik meteen verkocht!” Blij met de keuze? “Het was zelfs boven verwachtingen. Ik heb super leuke mensen mogen leren kennen. We hebben geen gemakkelijk jaar gehad door de Covid-19 pandemie, maar toch wist de organisatie ons bezig te houden. Door de verkiezing ben ik op persoonlijk vlak echt gegroeid. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen door de verkiezing. Ik zou het dus echt iedereen aanraden die interesse en/of ergens een connectie heeft met de sector van wellness of beauty. We zijn nu al opzoek naar nieuwe finalistes om mij op te volgen als ambassadrice van de beautysector. Inschrijven kan via: www.misswellnessbeauty.be/inschrijven.php

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws