BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ook jeugdverenigingen van de partij op de ezelsfeesten

Foto NSK
Foto NSK
Na een jaartje van afwezigheid zijn ook traditioneel alle jeugdverenigingen van Kuurne opnieuw van de partij op de Ezelsfeesten.  KSA Ambroos en Chiro Sint-Michiel slaan hun tent op in de onmiddellijke omgeving van de grote feesttent.  KSA Leiezonen is dan weer terug te vinden op de parking gelegen aan de Generaal Eisenhowerstraat.  Vrijdagavond werden door de drie Kuurnse jeugdverenigingen de Ezelsfeesten reeds goed ingezet.  Op zaterdagavond programmeert KSA Ambroos een flipcuptoernooi en kunnen de dancemoves bovengehaald worden in de KSA Ambroos tent.  Op zondagnamiddag speelt een DJ verzoekplaatjes die aangevraagd kunnen worden  waarna het doek valt op zondagavond over het feestgebeuren in de KSA Ambroos tent met nog een laatste feestje.  Chiro Sint-Michiel gaat voor sfeer en gezelligheid en pakt tijdens het kermisweekend uit met een darts- en bierpongtornooi en een optreden van Weekend Stranger.  Ook KSA Leiezonen heeft heel wat in petto tijdens de Ezelsfeesten.  We brachten hun Jeneverkot, waar de laatste voorbereidingen werden getroffen om er een geslaagd feestweekend van te maken, deze namiddag reeds een bezoekje en de feeststemming was reeds uitbundig aanwezig.  De jeugdvereniging zorgt zowel op vrijdag- als zaterdagavond voor hun welbekende topfeesten.  Op zondag staat eerst een apero – concert gepland en in namiddag vindt een kindernamiddag plaats met goochelaar.  Ondanks het slechte weer die wordt voorspeld voor komend weekend, houden de aanwezige jeugdverenigingen er alvast de moed in.  Gezien het aangekondigde stormweer op zaterdagavond, werd reeds door burgemeester Francis Benoit zaterdagnamiddag een speciale veiligheidscel ingepland met het oog of er extra maatregelen nodig zullen zijn om alles veilig te laten verlopen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws