BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Regi nodigt 4 extra muzikale gasten uit op eerste solo concert in Sportpaleis

Regi sportpaleis Op zaterdag 30 oktober staat Regi voor de eerste keer solo in het Sportpaleis en het wordt overduidelijk een bommetje. De line-up met OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline – winnares van  Regi Academy – was al eerder bekend. Aan deze sterke affiche worden nu ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen toegevoegd. ‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ in het Sportpaleis zou een jaar na Regi’s deelname aan het tv-programma Liefde voor Muziek in 2020 reeds plaatsvinden. Maar helaas zoals voor alle evenementen op dat moment moest het worden verplaatst. De nieuwe datum om naar uit te kijken werd uiteindelijk zaterdag 30 oktober.   Naast Regi zullen die avond ook nog heel wat andere muzikale gasten het beste van zichzelf geven.  Zoals OLIVIA, bekend door haar deelname aan The Voice van Vlaanderen in 2016 en MNM Rising Star. Haar grote doorbraak komt er – aka OT- met ‘Kom Wat Dichterbij’ van Gene Thomas dat ze samen met Regi in ‘Liefde voor Muziek’ brengt. De remake van dat nummer – met ook Jaap Reesema – wint uiteindelijk ook de Radio 2 Zomerhit 2020. De Nederlandse zanger Jaap Reesema – aka Jake Reese – scoort trouwens al in 2018 samen met Regi de hit ‘Ellie’ en scoorde een monsterhit in België en Nederland met “Nu wij niet meer praten”. Net als OLIVIA maakt hij deel uit van de jury in Regi Academy, het televisieprogramma waarin Regi op zoek gaat naar nieuw en jong muziektalent. Het is uiteindelijk Pauline uit Lommel die de Regi Academy wint en op zaterdag 30 oktober mee op het podium in het Sportpaleis wordt uitgenodigd.

Vier extra namen op de affiche

Afgelopen woensdag werd de affiche nog wat uitgebreid met vier extra namen.   Het zijn stuk voor stuk namen die voor de fans van Regi zeker geen onbekenden zijn. Camille breekt in 2019 door met haar rol in de populaire Ketnet-reeks #LikeMe. Ze scoort met Regi twee grote hits “Vergeet de tijd” en “Vechter”. Met “Vuurwerk” heeft ze momenteel één van de grootste hits van 2021 te pakken. Milo Meskens wordt ontdekt in 2015 in het programma De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In 2018 brengt Milo Meskens met Regi het nummer ‘Ordinary’ uit en scoort daar een platina plaat mee. Het nummer werd de meest gedraaide single op de radio (in een Vlaamse productie) in 2019. ‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ vindt plaats op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis. Tickets kosten 22,90; 28,50; 34,11; 39,70 en 50,90 euro. In een aantal prijscategorieën zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.sportpaleis.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws

Berre komt naar Night of the Proms

ANTWERPEN – Night of the Proms pakt uit met een verrassing van formaat. Aan de line-up van dit jaar wordt de Belgische singer-songwriter Berre toegevoegd.