BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Vinkenmaatschappij ‘De Molenzangers’ uit Kuurne viert zijn kampioenen

Foto NSK
Foto NSK
Na het Sabbatjaar 2020 viert vinkenmaatschappij vanaf dit jaar opnieuw zijn koning- en kampioenen.  Ondanks ook dit jaar de zettingen met een valse start begonnen en zo van begin april tot midden mei werden afgelast was er eindelijk hoop midden mei voor de vinkensport.  Toch slaagde vinkenvereniging ‘De Molenzangers’ erin om koning- en kampioen zettingen te organiseren gezien deze telkens over 3 zettingen gaan.   Laureaat dit jaar is Ronny Vlericq met vogel Eddy.  De 2065 liedjes die vogel Eddy bracht zorgden er alvast voor dat eigenaar Ronny dit jaar tot koning werd uitgeroepen.  Eerste kampioen werd Etienne Vynckier met vogel Arto, gevolgd als tweede kampioen door Koen Claerhout met vogel Wiske.  Eerste laureaat werd Chantal Herpoel, gevolgd op een tweede plaats door Noël Devolder.  Kleine kampioen bij de Molenzangers werd Willy Sabbe met vogel Loebas.  Na de uitreiking van de prijzen en diploma’s konden alle leden aan de feesttafel aanschuiven, gevolgd door een feestavond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online