BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Eindelijk iets leuks om naar uit te kijken

Gentle De Gentleman’s Fair is sinds jaren het niet te missen event voor de gepassioneerde man. Tijdens deze jubileumeditie brengen meer dan 100 exposanten een gevarieerd en verrassend aanbod van producten en diensten gericht op mannen, in een setting die álle zintuigen prikkelt: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie … té veel om op te noemen. Gentleman’s Fair: de grootste mancave van België, waar het hele gezin welkom is! Wij zijn een COVIDSafe event. Géén mondmaskers en géén social distancing dus! In ruil daarvoor verwachten we wél een geldig CovidSafe Ticket (CST) aan de ingang.

De beurs loopt op … donderdag 11 november: 12u-21u vrijdag 12 november: 12u-21u zaterdag 13 november: 12u-21u zondag 14 november: 11u-18u

Place to be => Adres : Waregem Expo Zuiderlaan 26 8790 Waregem Alle info www.gentlemansfair.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 november 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws