BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Fast Food 3, 80 snelle recepten van Sandra Bekkari

fast food In het derde deel van de Fast Food-reeks heeft Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige opnieuw 80 snelle en gezonde recepten klaar. De heerlijke en voedzame gerechten zijn ideaal om energie bij te tanken na een drukke dag of wanneer je jezelf, jouw gezin of vrienden in de watten wil leggen. In ‘Fast Food 3’ legt Sandra Bekkari jou uit hoe je nog meer kan genieten van lekker en gezond koken. In haar nieuwste boek staat smaak centraal. Verwacht je dus aan een heleboel slimme smaaktips en -trucjes. Neem een kijkje in de kruidenkast van Sandra en leer hoe jij met de juiste basiskruiden en enkele exotische smaakmakers, die je trouwens in iedere supermarkt vindt, jouw gerechten naar een hoger niveau kan tillen. De recepten bevatten zoals steeds veel pure ingrediënten en zijn erg gevarieerd. Sandra bundelt in ‘Fast Food 3’ naar goede gewoonte voedzame ontbijten, lichte lunches, heerlijke diners en smakelijke desserts. Experimenteer met kruiden en specerijen, leer proeven en vind (nog) meer plezier en vertrouwen in jouw gezonde keuken. Geniet van nog lekkerder eten! Ontdek hierbij alvast een aantal van haar favoriete recepten:

  1. Cashew-sesamkoekjes met gember en chocolade
  2. Gevulde appel met pecannoten, havermout en vanille-sojayoghurt
  3. Nacho’s met tomatensalsa en cheddarkaas
  4. Spaghetti met champignons, geoorsterde walnoten en tijm
  5. Zalm in een romig sausje van geroosterde paprika en spinazie

   

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 november 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving