BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Frank Depoorter verloor 50 kg in 9 maanden tijd en schreef dieetboek

Doen Frank Depoorter (48) verloor meer dan 50 kg in negen maanden tijd. Zonder honger te lijden, zonder streng en saai dieet. Zijn ervaringen schreef hij neer in ‘Doen!’, een dieetboek voor mannen. Want de meeste dieetboeken richten zich op vrouwen en hun leefwereld. Dit boek brengt goed nieuws: ook mannen kunnen duurzaam afvallen, of ze nu 5 of 50 kilo willen verliezen. Je moet het alleen dóén. “Veel mensen hebben goede intenties op 1 januari, maar je wordt niet dik tussen Kerst en Nieuwjaar, wél tussen Nieuwjaar en Kerst. Hetzelfde geldt voor afvallen: je doet het niet in 6, maar in 360 dagen. En je moet het ook volhouden, het is geen sprint, wel een marathon.” (Michaël Sels, hoofddiëtist UZ Antwerpen, die voor dit boek deskundig advies gaf) Doen! verschijnt op zaterdag 6 november.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 november 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving