BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse verenigingen en Kuurnenaren tonen massaal hun warm hart voor actie Kuurne Helpt

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen vond in het gemeentehuis het slotevenement plaats voor de hulpactie die op touw werd gezet om zeven militairen van het 12 de – 13 de liniebataljon uit Spa die getroffen werden door de wateroverlast in de maand juli te steunen.  Naast diverse nieuwe keukentoestellen die werden gedoneerd aan de getroffen militairen en hun gezin, werd tot op heden ook het bedrag van 23.123 euro bij elkaar verzameld op het speciaal daartoe geopende rekeningnummer.  Ook het St-Roch Instituut in Theux, waar de schoondochter van oud-kolonel Thierry Babette van het 12de – 13de Linie uit Spa les natuurkunde geeft, kon op Kuurnse steun rekenen voor de heropbouw van hun wetenschappelijke laboratoria, gezien een Kuurns bedrijf hen de benodigde spullen aanleverde.  “Het bedrag die tot op vandaag werd verzameld is niet het eindbedrag gezien de actie #Kuurnehelpt ook nog verder blijft lopen na dit slotevent”, vertelt Lieven Verhaeghe, “Dat we zo’n bedrag zouden kunnen verzamelen hadden we nooit durven denken al weten we hoe warm het hart van Kuurnenaren wel is.   Enkele acties lopen nog steeds en wie nog wil doneren kan dit verder blijven doen op onze hulprekening van de actie #Kuurnehelpt met het bankrekeningnummer BE67 0910 1997 8187.”  Naast de korpscommandant van het 12de – 13 de liniebataljon uit Spa liet ook Minister van Defensie, Ludivine Dedonder zich afvaardigen tijdens de overhandiging van de cheque.  Naast diverse verenigingen deden ook heel wat privé personen een donatie op de rekening van #Kuurnehelpt.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 november 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online