BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Sint trekt met galjoen doorheen de straten van Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Ook dit jaar was de Sint van de partij in Kuurne op 11 november.  Een grote show op het marktplein zat er ook dit jaar opnieuw niet in.  De creativiteit van de Sint is echter oneindig en daarom koos hij ervoor om dit jaar per boot door de straten van de Kuurne te trekken, vergezeld van zijn pieten.  Het werd een drie uur lange tocht van om en bij 20 kilometer met vertrek aan de kerk in Sente en aankomst in de omgeving van het marktplein van Kuurne.   Tijdens de tocht werden om en bij 5000 zakjes snoep uitgedeeld aan de vele kinderen die langs het parcours stonden.   Ook dit jaar was de Sint opnieuw te gast in Kuurne op uitnodiging van de Orde van de Ezel en de gemeente Kuurne.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 november 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op